Inicio Actualidad La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

dimarts, 4 octubre, 2022 – 11:15


El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu donar la benvinguda a la comunitat educativa del Prat a l’inici de curs i on també es fa un reconeixement a diferents agents educatius de la ciutat per la seva tasca i dedicació.


La lliçó inaugural, organitzada per l’ajuntament del Prat i el Departament d’Educació de la Generalitat, és un acte arrelat a la ciutat amb una tradició de molts anys, on any rere any es convida a diferents personalitats per reflexionar sobre temes relacionats amb l’educació a través d’una ponència.

READ  La participació a les eleccions municipals del Prat és, a les 18 h, del 41,9 %


 “Educar globalment: reflexions des de l’ètica”


Enguany, la convidada va ser la Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Begoña Román.


La ponència “Educar globalment: reflexions des de l’ètica”, va ser l’element central de  l’acte, i va girar entorn a la importància de l’ètica en el repte d’educar.


Si no vau poder assistir, podeu recuperar tot l’acte gràcies a l’emissió que va fer-ne Prat TV.


Reconeixement a professorat, alumnat, centres educatius i AFA/AMPA del Prat


Al final de l’acte es va reservar un espai pel reconeixement al professorat que fa 25 anys que treballa als centres educatius del Prat. En concret, van 4 docents: Ana Maria Pérez, Marta Mañes, Salomé Andrés i Miguel Ángel Llabrés.

READ  Com podem ajudar a Ucraïna des del Prat?


També es va posar en valor a l’AMPA de l’Institut Ribera Baixa i l’Institut Estany de la Ricarda pels 25 anys treballant per la comunitat educativa del Prat, així com a l’AMPA de l’Institut Baldiri Guilera i el CEE Can Rigol per fer 50 anys de treball educatiu al Prat.


Així mateix es va fer un reconeixement a l’alumnat amb millors resultats acadèmics del curs passat en l’etapa postobligatòria (cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat i proves d’accés a la universitat), que van ser per Albert Baguena Ponce, Lucía Mármol Atoche i Pol Ramos Rodríguez.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorVols formar part del projecte “Eres Basura”?
Artículo siguienteEn marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí