Inicio Actualidad Les Nits d’Estiu omplen de ritmes i bona música el mes de...

Les Nits d’Estiu omplen de ritmes i bona música el mes de juliol

Aquesta programació cultural es desenvolupa de l’1 al 28 de juliol, en diferents espais a l’aire lliure de Cornellà i amb 26 propostes diferents per a tots els públics. Els escenaris són el Castell, les places de Sant Ildefons, de Catalunya i de l’Església, els parcs de Can Mercader i de la Ribera, la Sala Ramon Romagosa, la carretera d’Esplugues i l’espai de La Caldereria.

COMENCEN LES NITS D’ESTIU amb més d’una vintena de propostes per escoltar bona música, viure concerts en directe, gaudir d’una bona pel·lícula a la fresca o conèixer diferents propostes culturals, a les nits d’estiu i a llocs emblemàtics de la ciutat que ompliran de bon ambient i refrescaran les nits de juliol.

La programació de les Nits d’Estiu d’aquest 2023 incorpora les propostes més tradicionals, com són:  les sessions de Cinema a la fresca, el festival Dansafolk i els concerts en diferents espais; però l’edició d’enguany també ens porta alguna novetat: la nit de Micro obert per conèixer nous talents cornellanencs (el dimecres 12 de juliol, a les 20 h, al Castell) i una visita guiada pel taller de l’artista cornellanenc Jordi Rocosa (el divendres 28 de juliol, en dos passis a les 18 i a les 19.30 h, amb inscripció prèvia a través del grupstendhal@gmail.com).

MAS:  Els serenos de Cornellà compleixen un any amb més de 1.500 actuacions a la via pública

Si nou us voleu perdre res de l’agenda d’activitats culturals i familiars de la ciutat, subscriviu-vos al butlletí electrònic del Què Fer a Cornellà o seguiu les seves xarxes socials.

Pel·lícules a la plaça de Catalunya i a la plaça de Sant Ildefons

Aquest any, tindrem quatre projeccions de pel·lícules i d’estils molt diferents. La primera serà “TOP GUN MAVERICK”, el dimecres 5 de juliol, a les 22 h, a la plaça de Catalunya. El dimecres 19 de juliol, a les 22 h, a la plaça de Catalunya, els assistents veuran “LOS TIPOS MALOS”, una pel·lícula d’animació per a tots els públics. I el darrer dimecres de juliol, el dia 26, el protagonista serà Javier Bardem a “EL BUEN PATRÓN”, a la plaça de Sant Ildefons, a les 22 h. 

MAS:  Nova trobada veïnal per explicar obres a la ciutat

Música per refrescar

De les activitats que inclou la programació de les Nits d’Estiu, les més aplaudides són els concerts nocturns i, aquest any, ATENCIÓ als artistes i als grups convidats! SAU 30 és un dels grups convidats. La banda de rock catalana torna a Cornellà el divendres 14 de juliol, a les 22 h, per tornar a tocar els seus temes de sempre i algun de nou a l’espai de La Caldereria, que és un dels escenaris nous que s’han sumat en aquesta programació cultural.

En total, són 14 els concerts que s’han programat en diferents llocs: el Castell, la plaça de l’Església i, com dèiem, La Caldereria. MIMA, ERYMFACTORY, VERSIÓN IMPOSIBLE, MAGNOLIA, SANT POL, EL NOU DISC DE LA VEU DE CORNELLÀ i ROGER PADRÓS (aquest darrer, està adaptat a la llengua de signes en català), LLETRES FERMENTADES, CERCANÍAS, SATÉLITES i FLAMINGO TOURS són les altres propostes musicals de les nits dels propers dies. També hi haurà una nit de ball amb la Cornellà Band (el dissabte 8 de juliol, a les 22 h, a la carretera d’Esplugues, davant de Can Maragall).

MAS:  Cornellà multarà amb 850 euros les persones que deixin les escombraries fora dels contenidors

DESCARREGA’T EL PROGRAMA


- Te recomendamos -
Artículo anterior‘A prop teu social’ un nou servei d’informació i orientació porta a porta
Artículo siguienteMés de 1.300 persones participen a la segona desfilada per commemorar el Dia de l’Alliberament LGTBI al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí