Inicio Actualidad Torna el Maig Cooperatiu, el mes de l’economia social i cooperativa al...

Torna el Maig Cooperatiu, el mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat

Esteu aquí

Durant un mes sencer, s’ofereix una programació d’activitats divulgatives per visibilitzar i sensibilitzar vers aquesta economia

divendres, 21 abril, 2023 – 09:30


Organitzat conjuntament per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, els ajuntaments i les entitats d’economia social i les cooperatives de la comarca, el Maig Cooperatiu és un cicle per visibilitzar i sensibilitzar vers l’economia social i solidària durant un mes sencer, amb una programació d’activitats divulgatives a tota la comarca del Baix Llobregat.


A l’edició d’enguany, trobareu més de 30 activitats per a tota mena de públics arreu de la comarca, que inclouen formacions, conferències, taules rodones, presentació de bones pràctiques, xerrades, exposicions, mostres artístiques, jocs de rol, sessió de cineclub, entre d’altres.


L’economia social promou la participació de les persones, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Alhora, les iniciatives d’economia social, solidària i cooperativa prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania. Existeixen iniciatives a tots els àmbits i sectors, des de l’atenció a les persones, les energies renovables, l’habitatge, el transport, la restauració, la comunicació o la indústria, entre d’altres.


I com sempre, ressaltem la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (FESCdBLL), el diumenge dia 21, que inclou moltes activitats durant tot el matí, a la plaça de Ramon Roigé i Badia, al Prat de Llobregat.


Us recordem que la majoria de les activitats són gratuïtes i que algunes requereixen inscripció prèvia.


Podeu consultar tota la programació i fer les inscripcions a http://ateneucoopbll.cat/events/.


Al Prat, l’activitat que dona el tret de sortida del Maig Cooperatiu és la jornada Activa la teva RSC sense sortir del Prat. Aquí podeu ampliar informació: https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio/municipi-cooperatiu/responsabilitat-social-corporativa-rsc


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAberración en Lleida. Cuatro hombres acusados de violación múltiple a una menor discapacitada
Artículo siguienteEl centre cívic Jardins de la Pau acull una celebració intergeneracional de Sant Jordi basada en millorar el benestar emocional comunitari
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí