Inicio Actualidad Apropa’t als ODS en la commemoració dels 8 anys d’aprovació de l’Agenda...

Apropa’t als ODS en la commemoració dels 8 anys d’aprovació de l’Agenda 2030

dimarts, 26 setembre, 2023 – 12:15


El 25 de setembre de 2015, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i els seus 17 ODS, com a instrument global amb un ampli abast i una importància sense precedents. L’aprovació va comptar amb el vot a favor dels 193 estats que conformen les Nacions Unides.


Enguany se celebren els vuit anys de l’aprovació d’aquesta important Agenda que té per objectiu la sostenibilitat de les ciutats, atenent als reptes de la inclusió, del medi ambient i el progrés.


Al Prat, estem treballant per construir les nostres Agendes, a mitjans d’octubre posarem en marxa el procés de participació ciutadana. Abans que arribin les dates per participar,  pots posar a prova els teus coneixements sobre els ODS i l’Agenda 2030, jugant amb el quiz Passa a l’Acci-ODS. Si prefereixes apropar-te a aquests conceptes, pots fer-ho a través d’un curs autoformatiu Ciutadania365. Ambdós recursos els ha elaborat la Diputació de Barcelona.

MAS:  El Síndic de Greuges presenta al ple el seu informe anual del 2022

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Guàrdia Urbana de Cornellà deté un individu buscat per agressió i robatori
Artículo siguienteL’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí