Inicio Actualidad Convivència, dones i diversitat

Convivència, dones i diversitat

dijous, 5 gener, 2023 – 13:30


Durant el passat mes de desembre, es va dur a terme a les Cases d’en Puig una nova edició del Curs de coneixement de la societat catalana. Una formació, duta a terme des del programa municipal d’Acollida i Drets Humans, que té per objectiu donar informació i nocions bàsiques sobre la nostra societat al col·lectiu de persones nouvingudes, per tal d’afavorir la seva integració al Prat.


Aquesta darrera edició, va comptar amb la col·laboració dels Serveis de Convivència de l’Ajuntament: el Servei de Bon Veïnatge i el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària. Dos serveis municipals que pretenen fomentar la cohesió social i la bona convivència dins dels espais públics i comuns.

MAS:  Dinar de germanor en agraïment a la gent gran pel seu esforç i dedicació en la construcció del pessebre de la plaça de la Vila


Els equips professionals de l’Ajuntament van participar en una sessió dirigida a un grup de dones nouvingudes a la ciutat, amb el qual es volia treballar, de forma reflexiva i comunitària, diferents temes relacionats amb la convivència diària.


A la sessió, es va generar un espai de participació on les dones participants van compartir les seves vivències, necessitats i inquietuds. A més van poder pensar conjuntament en la creació d’accions per donar a conèixer la seva diversitat en la seva comunitat.


L’última part de la sessió va servir per treballar la gestió positiva dels conflictes que puguin presentar-se a l’àmbit veïnal i també per explicar l’acompanyament que els serveis municipals poden fer en aquests casos.

MAS:  El proper dijous, acte central del 25N a la plaça Catalunya


Contacte


Per contactar amb el Programa Municipal d’Acollida i Drets Humans o amb el Programa d’Acció Comunitària, benestar i convivència podeu trucar al 93 379 00 50 ext. 5600.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNit de Reis a Cornellà, tot a punt per rebre a Ses Majestats
Artículo siguienteFins al 12 de febrer, aules d’estudi obertes a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí