Inicio Actualidad Forma’t al Citilab: opcions per a tots els nivells de competència digital

Forma’t al Citilab: opcions per a tots els nivells de competència digital

Inscripcions obertes a les formacions quadrimestrals del laboratori ciutadà de Cornellà: robòtica, programació d’aplicacions mòbils, iniciació al món digital, envelliment actiu, introducció al món maker…

 

Citilab obre inscripcions per a les formacions quadrimestrals que s’impulsen i s’imparteixen des del propi centre. Els diversos cursos del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat procuren oferir continguts diversos per a cobrir diversitat d’interessos i necessitats de la ciutadania i arribar a tots els públics, indiferentment de l’edat o nivells de coneixement.

Les formacions es divideixen en dues grans categories: els cursos que capaciten les persones participants en matèria de competències digitals per garantir la inclusió tecnològica de tothom i els cursos que introdueixen les persones participants en l’aprenentatge de tendències tecnològiques i coneixements avançats de programació, robòtica i cultura maker.

 

Cursos per a iniciar-se al món digital i garantir la inclusió tecnològica
 
Inicia’t
Cuida’t, comunica’t i comparteix
SeniorLab
Consulta i practica

Cursos de tendències tecnològiques: programació, robòtica i món maker
 
Robòtica i electrònica creativa amb MicroBlocks
Món maker
Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor
 

Inscripcions

Per a inscriure’s a qualsevol de les formacions cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant la formació o les formacions a les quals es vol participar. També us podeu informar dels descomptes que ofereix Citilab a col·lectius com aturats, jubilats, etc.

Més informació


Tallers per acompanyar empresàries i empresaris en la conversió analògica-digital dels seus negocis

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat impulsa noves sessions formatives que s’impartiran al llarg d’aquests 2023 i que tenen l’objectiu de capacitar totes les persones empresàries de la ciutat interessades en matèria de digitalització i coneixements professionalitzadors per a què els seus negocis puguin avançar cap a la transformació digital i tecnològicaAquests tallers han estat dissenyats per a dur a terme un acompanyament personalitzat que es desenvoluparà en grups reduïts de persones per a garantir l’assoliment de les competències i una atenció satisfactòria a totes les participants i a tots els participants. 

  • Disseny de recursos per a persones empresàries
  • Creació de vídeos curts per a persones empresàries
  • Creativitat digital
  • Optimització de la fitxa d’empresa dels mapes de Google

Més informació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorActivat el pla d’emergències municipal davant del risc de fortes ventades aquesta tarda i nit
Artículo siguienteTornen les activitats familiars per descobrir el patrimoni històric i natural de Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí