Inicio Actualidad Tornen les activitats familiars per descobrir el patrimoni històric i natural de...

Tornen les activitats familiars per descobrir el patrimoni històric i natural de Cornellà

Amb l’any 2023 es reprenen progressivament les programacions d’activitats culturals, esportives i d’oci que omplen el cap de setmana de propostes, moltes d’elles de caràcter familiar. Ben aviat començaran les programacions de teatre i música en sala, però també n’hi ha algunes que ja estan en marxa com són les opcions per conèixer una mica més el patrimoni històric de Cornellà, o la biodiversitat dels nostres espais naturals.

La web Què Fer a Cornellà us presenta cada setmana una selecció de les principals activitats d’aquestes característiques. Seguiu les seves xarxes socials i no us perdeu tot el que us pot oferir la ciutat de Cornellà!

 QueferaCornella |  QueFerACornella

Coneix la planta noble del Museu Mercader al teu aire

Aquest diumenge, 22 de gener, es porta a terme la primera sessió de visita lliure al Museu Palau Mercader d’aquesta temporada. La visita es permetrà d’11 a 13 h i és una bona oportunitat per descobrir les diferents sales del Museu al nostre aire. A més, si portem els nostres auriculars, podem escoltar l’audioguia a través dels nostres dispositius mòbils.

READ  El cicle formatiu de grau superior de Guia, informació i assistències turístiques de l’Institut Illa dels Banyols, pioner a tot l’estat

La visita lliure és una passejada per la planta noble del Museu Palau Mercader, sense guia i al vostre aire. Podreu invertir el temps que necessiteu, gaudint dels espais decorats segons el gust dels comtes de Bell-lloc, una família aristocràtica de finals del segle XIX. La visita lliure és possible cada diumenge d’11 a 13 hores sempre que no hi hagi una altra activitats programada al Palau que la faci incompatible. Consulteu aquí el calendari per al primer quadrimestre. El diumenge 29 de gener, en canvi, s’ha programat una visita guiada i comentada per a la qual caldrà inscripció prèvia.

Recordeu. a més, que la planta baixa del palau acull una sala d’exposicions, on actualment es pot visitar la mostra ‘Estiueig de proximitat, 1850-1950‘. Per al diumenge 29 de gener hi ha programada una visita familiar dinamitzada a la mateixa.

READ  La majoria de la població se sent molt o bastant satisfeta de viure a Cornellà

Informació i reserves: de dilluns a divendres (excepte festius), de 9.30 a 14 h, al 93 474 51 35 o a patrimonireserves@aj-cornella.cat

 

Comencen les visites guiades al riu Llobregat

Redescobrir l’entorn natural del riu Llobregat és un dels objectius de l’Ajuntament de Cornellà i en aquesta línia, s’han organitzat diferents activitats per conèixer la seva biodiversitat, així com practicar esport en aquest entorn natural. La primera sessió es porta a terme dissabte 21 de gener, a les 10:30 h, i el punt de trobada és al carrer de la Verge de Montserrat, on comença la passarel·la del riu. Aquesta primera proposta està dedicada a la recollida de residus mentre es fa el recorregut pel riu.

READ  La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Cada mes hi ha programada una visita, que va acompanyada d’una activitat diferent. Podeu consultar aquí el calendari per a 2023.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia a través d’aquesta adreça  electrònica: https://ajuntament.cornella.cat/inscripcions/


- Te recomendamos -
Artículo anteriorForma’t al Citilab: opcions per a tots els nivells de competència digital
Artículo siguienteConsells davant les baixes temperatures
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí