Inicio Actualidad Cita amb l’esport i la solidaritat per començar l’any

Cita amb l’esport i la solidaritat per començar l’any

El diumenge 8 de gener, tindrà lloc la 8a Cursa Solidària de Reis a la plaça de Catalunya, organitzada per l´entitat Corresolidaris amb el suport de l´Ajuntament de Cornellà.

La competició OPEN 5 KM se celebrarà sobre un circuit de 5.000 metres que recorrerà els carrers de la ciutat de Cornellà i cronometrada per Championchip. La Caminada popular també recorrerà 5.000 metres per la ciutat, amb un recorregut diferent, i les proves infantils es disputen al voltant de la plaça de Catalunya.
La Cursa té un vessant eminentment solidari: d’una banda, la recollida de joguines destinades a famílies desafavorides, que es lliuren a la Creu Roja de Cornellà, entitat que s’encarregarà de distribuir-les. Es podran lliurar les joguines en recollir el dorsal i també el mateix dia de la Cursa.
L’altre objectiu solidari de la Cursa és la recaptació de fons per a projectes solidaris. Comprar la samarreta solidària de la Cursa costa 20 euros i l’entitat organitzadora destina el 100% de la recaptació a teràpies per a afectats per malalties minoritàries.

CURSA DE REIS – 8 DE ENERO DE 2023
Sortida Caminada Popular: 9.40 h
Sortida Inclusiva: 9.50
Sortida Cursa OPEN 5 KM: 10.00 h
Proves infantils: 11.30 h
INSCRIPCIONS: https://www.corresolidaris.org/cursadereis


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí