Inicio Actualidad El cicle Diàlegs que ofereix el Cèntric arriba a l’equador de la...

El cicle Diàlegs que ofereix el Cèntric arriba a l’equador de la seva segona edició

Esteu aquí

Fins el març, el cicle segueix oferint xerrades que conviden a reflexionar sobre el món contemporani

dimecres, 4 gener, 2023 – 13:00


El Cèntric Espai Cultural continua amb el cicle Diàlegs, que ofereix xerrades i reflexions a l’entorn de les principals preocupacions del món contemporani. Des de que es va iniciar la segona edició del cicle, en el mes d’octubre, han passat pel Cèntric diverses veus que han abordat i analitzat des de diferents perspectives algunes de les preocupacions de la realitat que ens envolta. Fins el mes de març, el cicle -coordinat per Albert LladóRubén Martínez (La Hidra Cooperativa) i Rosa Ribas– seguirà oferint diàlegs amb figures destacades dels àmbits de la filosofia, l’activisme i la literatura.

MAS:  Mor el cantant de Cornellà de Llobregat Ramon Muntaner


Properes sessions


El proper 16 de gener, la periodista i escriptora Patricia Simón analitzarà les raons que ens porten d’un món regit per la manipulació de la incertesa a un altre governat per la manipulació de les pors i els discursos d’odi. Per la seva banda, la ponència que oferirà el 31 de gener la poeta, crítica literària i performer Ale Oseguera partirà de la premissa de que altres mons són possibles i de com, per a ella, escriure és intentar entendre aquestes altres realitats. I l’escriptor Isaac Rosa, convençut del poder de les paraules, parlarà sobre com el fet d’escriure és una forma d’estar al món, d’intervenir al món; serà el 7 de febrer.  

MAS:  Cabalgata de Reyes Magos en Mataró: Horario y recorrido


Àudios de les xerrades


Per a aquelles persones que no han pogut assistir a alguna de les sessions, o bé per als que vulguin recuperar-les i tornar a gaudir dels Diàlegs que ja s’han realitzat, tenen la possibilitat d’escoltar les xerrades aquí. Els àudios de les properes sessions del cicle també es posaran a disposició del públic en el mateix enllaç.


Tota la informació del cicle a elprat.cat/dialegs.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDonació de sang durant 2022, un balanç i resposta positiva per part de la població pratenca
Artículo siguienteCita amb l’esport i la solidaritat per començar l’any
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí