Inicio Actualidad Cornellà alça la veu per tots els infants del món en el...

Cornellà alça la veu per tots els infants del món en el Dia Internacional de la Infància

El dia 20 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Infància, en commemoració de la Declaració Universal dels Drets dels Infants aprovada per l’Organització de les Nacions Unides l’any 1959.

Amb el lema “Un jardí ple de Drets“, els nens i nenes dels centres educatius de primària de Cornellà, com cada any, se sumen a la celebració amb activitats festives i reivindicaties, per recordar a tothom que els infants tenen dret a la salut, l’educació i la protecció, independentment del lloc del món on hagin nascut. 

El dilluns 21 de novembre a la plaça de Sant Ildefons, de 9.30 a 12 h hi haurà una trobada dels infants de les escoles dels barris Sant Ildefons, la Gavarra i el Pedró. Mentre que el dimarts 22, serà el torn de les escoles dels barris de la Riera, Centre, Almeda i Fontsanta-Fatjó que es trobaran a la plaça de la Sardana.

Dedicar un dia mundial a la infància també serveix per fer una crida mundial sobre les necessitats dels més petits i per reconèixer la tasca de les persones que cada dia treballen perquè els nens i nenes tinguin un futur millor.

Díptic del Dia Internacional de la Infància


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada
Artículo siguienteLa 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat en programes de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí