Inicio Actualidad En marxa les activitats del 25N al Prat

En marxa les activitats del 25N al Prat

Esteu aquí

S’ha preparat una amplia oferta d’activitats que es duran a terme fins a final de novembre per lluitar contra aquesta xacra social

dilluns, 30 octubre, 2023 – 13:30


El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Enguany, l’Ajuntament ha preparat una programació marcada per la conscienciació i la mobilització ciutadana amb l’objectiu de posar de manifest les opressions per qüestió de gènere i les múltiples violències exercides envers les dones.


La nostra ciutat continua amb el seu ferm compromís de lluitar contra aquesta xacra que implica una greu vulneració dels drets humans.

MAS:  Demà, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila


El programa d’activitats del 25N s’ha elaborat conjuntament per diverses entitats de la ciutat i diferents departaments municipals. El podeu consultar al següent enllaç.


14a edició del Click per les Dones, a Sant Cosme


El proper divendres 24 de novembre, a les 13 h, davant del centre cívic Delta, es durà a terme el 14è Click per les Dones.


L’objectiu d’aquesta acció, oberta a tothom, és fer una trobada de la comunitat educativa, serveis, entitats i ciutadania en general de tota la ciutat i fer una foto en el marc dels actes contra la violència envers les dones.


Acte de ciutat


El divendres 24 de novembre, a les 18 h, hi haurà una marxa silenciosa encapçalada pel col·lectiu ecofeminista local @AlmaVioleta08820. S’iniciarà a la confluència del carrer Frederic Soler i la avinguda Verge de Montserrat. El seu trajecte arribarà fins a la plaça de Catalunya. Allà, instal·laran una exposició visual en homenatge a les dones assassinades per violència masclista des del 25 de novembre de 2022 fins el 25 de novembre d’enguany.

MAS:  Eleccions generals del 23 de juliol: vot per correu fins el 20 de juliol


A les 18:30 h, començarà l’acte reivindicatiu de ciutat on es podrà veure la representació teatral  “No cometràs actes impurs”, sota la direcció de la Cris Celada i amb el suport del Teatre Kaddish. Aquesta peça teatral és fruit d’uns laboratoris artístics on s’ha treballat i reflexionat sobre les diferents violències que poden patir les dones en primera persona.


L’acte es tancarà amb un pilar a càrrec de la Colla Castellera del Prat.


Xerrada sobre el consentiment


El dimecres 29 de novembre, a les 18 h, al Cèntric Espai Cultural tindrà lloc una xerrada a càrrec de Núria Milà Gonzalo, llicenciada en Dret i presidenta de Dones Juristes. Aquesta activitat convidarà a les persones assistents a conèixer en profunditat la Llei orgànica 10/2022 de garantia integral de la llibertat sexual, la coneguda com la Llei de “només sí és sí”.

MAS:  2.000 persones contractades amb els plans locals d'ocupació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà de Llobregat, tots els serveis a 15 minuts de casa a peu
Artículo siguienteL’avinguda Verge de Montserrat i la Carretera de la Marina es veuen afectades per diversos talls de trànsit
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí