Inicio Actualidad Es reprenen les feines dels camins rurals

Es reprenen les feines dels camins rurals

Esteu aquí

Continuen les obres per millorar els camins rurals. En aquesta fase, es duran a terme les feines als camins de Cal Ferrers, Cal Misses i Cal Casanovas.

dijous, 15 setembre, 2022 – 14:30


Durant aquesta setmana, han començat de nou les feines de millora dels camins rurals de la ciutat. Les actuacions s’han reprès als marges dels camins de Cal Ferrers, Cal Misses i Cal Casanovas. Acabaran amb la renovació del paviment de Cal Pelut i Cal Ferrers.


Les feines de millora dels camins agrícoles van començar abans de l’estiu amb les feines d’asfalt dels camins agrícoles als camins de la Ribera, de València, del Distribuïdor i de la carretera de la Marina.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí