Inicio Actualidad Declaració institucional de l’Ajuntament de Cornellà amb motiu del dia per a...

Declaració institucional de l’Ajuntament de Cornellà amb motiu del dia per a l’alliberament i l’orgull LGBTI

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha aprovat una declaració institucional amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que referma un cop més el seu compromís amb el col·lectiu LGTBI i per continuar treballant per una ciutat lliure i diversa. Hi han donat suport tots els partits representats al ple municipal, a través de la seva Junta de Portaveus: PSC, ERC, Ciutadans-Ciudadanos, Podemos i En Comú-Movem Cornellà.

La declaració reconeix i agraeix “la tasca realitzada durant anys per les entitats, associacions, institucions i ciutadania entorn la conquesta dels drets i les llibertats de les persones LGTBI“, i planteja el repte de “continuar impulsant polítiques LGTBI d’abast transversal, des del treball conjunt amb les administracions públiques i el món associatiu per generar les sinèrgies necessàries en la representació d’aquesta realitat social i lluita pel reconeixement dels drets“.

Ara bé, el text també adverteix que “és necessari reivindicar que queda molt camí per recórrer en la lluita per la igualtat de drets de les persones LGTBI, les dades mostren que l’LGTBI-fòbia encara és present al nostre voltant. Des de l’octubre de l’any 2014 es comptabilitzen 1.155 incidències per LGTBI-fòbia a Catalunya, i en el que portem d’any ja hi sumem 84, existint un augment significatiu de les agressions i una preocupant proliferació de discursos d’odi cap a les persones LGTBI“. 

Llegir el text complet

 

El SAI-De Colors surt al carrer

Durant la tarda del dimarts 28 de juny, s’instal·larà una carpa del servei municipal De Colors a la confluència de la plaça de l’Església i la Rambla d’Anselm Clavé on es realitzaran diferents activitats relacionades amb el Dia de l’Orgull LGTBI :jocs de les banderes, ‘pasapalabra’, un photocall, etc. Serà entre 17.00 i 20.00 hores. Més informació a Instagram: @decolors

Servei d’Atenció Integral (SAI) – decolors


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes millors fotos d’ocells a Cornellà , protagonistes del Concurs de fotografia amateur de medi ambient 2022
Artículo siguienteSis escoles obertes cada tarda amb dinamització esportiva al pati durant l’estiu
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí