Inicio Actualidad Les millors fotos d’ocells a Cornellà , protagonistes del Concurs de fotografia...

Les millors fotos d’ocells a Cornellà , protagonistes del Concurs de fotografia amateur de medi ambient 2022

El Concurs de fotografia amateur de medi ambient ha arribat aquest 2022 a la divuitena edició. El tema d’aquest any era “Els ocells de Cornellà“, i el primer premi ha correspost a Carlos Molina Iserte, per la foto ‘Blauet al niu‘. Les imatges premiades i una selecció realitzada pel jurat formaran part d’un calendari de l’any 2023. El concurs està organitzat pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cornellà, i en aquesta edició hi han participat 38 fotògrafs no professionals, amb un total de 238 imatges presentades.

L’objectiu del tema proposat és fotografiar qualsevol exemplar o exemplars d’avifauna que es trobi o es trobin a la nostra ciutat. Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #OcellsCornella2022, ubicar-la geogràficament i publicar-la a les xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari. Els premis que obtenen els sis guanyadors i guanyadores van dels 75 als 550 euros.

3r premi. Ruth Fernández. Soledat urbana

 

4t premi. Elisenda Molina. Colom roquer sobre el llac

 

6è premi. Queralt Garriga. Perfil griego


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBiblioteca i clubs de lectura un binomi inseparable
Artículo siguienteDeclaració institucional de l’Ajuntament de Cornellà amb motiu del dia per a l’alliberament i l’orgull LGBTI
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí