Inicio Actualidad Sis escoles obertes cada tarda amb dinamització esportiva al pati durant l’estiu

Sis escoles obertes cada tarda amb dinamització esportiva al pati durant l’estiu

El programa Estiu al pati consisteix en què durant les tardes dels mesos d’estiu, diversos patis escolars són oberts i compten amb un dinamitzador/a esportiu/va que supervisa la pràctica de les activitats i coordina el bon funcionament de les instal·lacions. Tot, amb l’objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a infants i joves que es queden a la ciutat durant les vacances.

Durant aquest estiu de 2022, el programa estarà en funcionament del 27 de juny fins al 9 de setembre, de dilluns a divendres en horari de 17.00h a 20.30 hores, excepte del 6 d’agost al 21 d’agost (ambdós inclosos) que romandran tancats.

MAS:  Tot llest per a la primera edició de l’Escola Som Connexió

Programa ESTIU AL PATI

Les escoles que obriran son les següents:

El departament d’Esports municipal contracta professionals de l’activitat física i l’esport per a dinamitzar l’activitat als patis, fomentant els valors educatius a través del joc i l’exercici físic.

Cornellà pel Civisme

La mesura, en col·laboració amb Guàrdia Urbana i el departament de Polítiques d’Integració i Mediació, s’inclou en la campanya Cornellà pel Civisme, per fer compatible que els i les menors facin esport i que la ciutadania gaudeixi amb tranquil·litat de places i espais comuns durant els mesos de calor.

Durant els caps de setmana de tot l’any (dissabte i diumenge de 10.00 a 15.00 hores) també es posen a disposició dels infants i joves espais d’aquestes característiques, però sense  la presència d’un/a dinamitzador/a esportiu/va. Es tracta del programa Patis Oberts, del qual trobareu més informació en aquesta pàgina.

MAS:  Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorDeclaració institucional de l’Ajuntament de Cornellà amb motiu del dia per a l’alliberament i l’orgull LGBTI
Artículo siguienteProp de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí