Inicio Actualidad La Sextruck acosta als instituts tota la informació i elements divulgatius de...

La Sextruck acosta als instituts tota la informació i elements divulgatius de l’Assessoria de Sexualitat per a joves

La propera setmana el Punt a l’Institut, un servei municipal que ofereix informació a joves al seu mateix institut durant les hores del pati, es transforma en una acció més específica: la Sextruck, un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes.

La caravana Sextruck estarà durant el matí als centres per tal que que algunes classes passin per veure-la amb detall i mirar tots els materials i recursos que n’hi ha, aprofitant els horaris de pati i hores lectives de tutoria

 • Dimecres 26 de gener estarà disponible al matí al pati comú dels instituts Joan Miró i Miquel Martí i Pol
 • Dijous 27 de gener estarà situada al matí al pati de l’institut Neus Català
 • Dijous 27 de gener de 17 a 20 hores a la porta de l’Oficina Jove (carrer Mossèn Andreu 17)
 • Divendres 28 de gener la trobaran al matí al seu pati els joves de l’institut Maria Aurèlia Capmany

Aquest curs s’ha volgut donar un nou impuls al Punt a l’Institut, dins del canvi estratègic i de concepció dels serveis i equipaments adreçats al joves que s’emmarquen en un nou Pla de Joventut per al municipi. Aquest nou enfoc busca potenciar les propostes educatives i la dinamització a l’hora del pati. Amb la Sextruck, l’Assessoria de Sexualitat que habitualment es troba a l’Oficina Jove acosta el seu material informatiu i de divulgació als i a les joves per diversos punts de la ciutat i que així aquests coneguin el servei.

Dins de la Sextruck hi ha:

 • un racó amb materials anatòmics dels òrgans reproductius i de plaer per descobrir el propi cos,
 • un espai d’anticoncepció,
 • un espai entorn de la menstruació,
 • un racó de concepció, embaràs i naixement, 
 • informació sobre les ITS,
 • una biblioteca-llibreria amb una tria acurada de títols relacionats amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes,
 • i un espai de projecció audiovisual amb recursos de qualitat. 

Tot això, amenitzat amb música i amb flyers amb l’horari, lloc i dies de l’Assessoria de Sexualitat, que es pot trobar a l’Oficina Jove cada últim dilluns de mes (per tant, les properes sessions són el 31 de gener, 28 de febrer i 28 de març), i compta amb la col·laboració de l’ASSIR de Cornellà.

De forma general, durant aquest curs la dinamització del Punt a l’Institut ha deixat de fer-se diàriament, cosa que permet poder programar per part del departament municipal de Joventut les propostes educatives més adequades de forma coordinada amb les referents dels instituts. Es mantindran accions presencials als centres en setmanes específiques i accions més potents i visuals: gimcanes, decoració, jocs, música…

Més informació a l’Oficina Jove:

669989501


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí