Inicio Actualidad A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la...

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Esteu aquí

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre litoral per passejar, fer-ne ús del punt de cal·listènia o la zona de pícnic i participar a les activitats que proposa el CRAM.

divendres, 24 setembre, 2021 – 11:00


A partir de la setmana que ve, desapareixen les zones verdes del passeig de la platja, l’aparcament exclusiu per a residents (situat al costat del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM) i els aparcaments vigilats de bicicletes. D’altra banda, us recordem que ja s’ha acabat el servei de salvament i socorrisme i el bus llançadora dels divendres i caps de setmana.


Continuem divertint-nos de la platja!


Tot i acabar-se la temporada de bany, encara podem gaudint d’aquest espai: fins al 12 d’octubre a les guinguetes, amb el punt de cal·listènia, fer un pícnic a la zona lúdica o bé participar en les activitats que ofereix el Centre Municipal de Vela o el CRAM. També podrem continuar portant el nostre gos, ara durant tot el dia, a la zona delimitada de Can Camins, i pescar en les zones indicades durant les 24 hores.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí