Inicio Actualidad Tall al camí de la Marina

Tall al camí de la Marina

Esteu aquí

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals del Delta. L’itinerari alternatiu recomanat comença a la carretera de la Bunyola fins al camí del Distribuïdor.

divendres, 24 setembre, 2021 – 08:15


A causa de la continuació del projecte d’urbanització de l’Eixample Sud, el camí de la Marina romandrà tancat al trànsit de vehicles i persones, des de l’Avinguda Onze de Setembre fins al Camí del Distribuïdor (Cal Fernando). En aquest cas, com és un espai concorregut, ja que és un dels accessos més utilitzats per la ciutadania per visitar els Espais Naturals del Delta del Llobregat, us recomanem un recorregut alternatiu: des de la carretera de la Bunyola, fins a arribar al camí del Distribuïdor i allà seguir el tram habitual.

MAS:  Dissabte, Cornellà se suma a L'Hora del Planeta


Us recordem que l’horari d’accés als espais naturals és de dimarts a diumenge de 9 h a les 19 h, n’hi ha control d’aforament, és obligatori l’ús de la mascareta i s’ha de mantenir una distància de seguretat de 2 metres. En el cas que l’aforament estigui complet, caldrà esperar el torn: hi ha habilitada una zona d’espera a l’entrada.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorActe d’homenatge a les persones que han mort a Cornellà durant la pandèmia
Artículo siguienteA partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí