Inicio Actualidad A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la...

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Esteu aquí

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre litoral per passejar, fer-ne ús del punt de cal·listènia o la zona de pícnic i participar a les activitats que proposa el CRAM.

divendres, 24 setembre, 2021 – 11:00


A partir de la setmana que ve, desapareixen les zones verdes del passeig de la platja, l’aparcament exclusiu per a residents (situat al costat del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM) i els aparcaments vigilats de bicicletes. D’altra banda, us recordem que ja s’ha acabat el servei de salvament i socorrisme i el bus llançadora dels divendres i caps de setmana.


Continuem divertint-nos de la platja!


Tot i acabar-se la temporada de bany, encara podem gaudint d’aquest espai: fins al 12 d’octubre a les guinguetes, amb el punt de cal·listènia, fer un pícnic a la zona lúdica o bé participar en les activitats que ofereix el Centre Municipal de Vela o el CRAM. També podrem continuar portant el nostre gos, ara durant tot el dia, a la zona delimitada de Can Camins, i pescar en les zones indicades durant les 24 hores.

Artículo anteriorTall al camí de la Marina
Artículo siguienteLa Festa Major 2021 ja ha començat!
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.