Inicio Actualidad La ciutadania pratenca participa activament del projecte Comunitats Amables

La ciutadania pratenca participa activament del projecte Comunitats Amables

El passat dissabte 18 de novembre, va tenir lloc al Prat la primera activitat a l’espai públic del projecte Comunitats Amables.

L’activitat va començar amb una passejada amb gossos, “GUAU, quina passejada!” formada per un grup de persones i gossos vinculats a l’entitat Learning Dogs que va fer una mostra d’educació canina per diferents carrers i places de la ciutat, acompanyats pels agents per a la convivència de la ciutat.

L’objectiu de la passejada era fer visible que una bona convivència entre persones tinents d’animals i persones no tinents i els diferents usos de l’espai públic, és possible.

Apropa’t i Opina

El destí final de la passejada era la plaça de Catalunya, on es va preparar l’Apropa’t i Opina. Un espai dinamitzat d’escolta a partir del sofà per a la convivència.

Al sofà, símbol de comoditat, amabilitat i respecte, hi havia diferents activitats on la ciutadania, persones adultes i infants, van poder transmetre, debatre i expressar de manera dialogada les seves reflexions i opinions sobre la convivència i l’amabilitat a les comunitats i a la ciutat.

MAS:  El Wheelchair arriba al Prat

Benestar, qualitat de vida, diversitat, igualtat, respecte, compartir i gaudir són algunes de les paraules clau que van sorgir d’aquest espai i que les persones assistents van creure necessàries per continuar millorant la convivència a la ciutat.

Podeu veure fotos de l’activitat al següent enllaç.

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Bon Veïnatge i Convivència a bonveinatge@elprat.cat i visitar el web de Comunitats Amables.

Veure més


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConductor muere en Bellpuig tras trágico accidente de tráfico
Artículo siguienteLes parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí