Inicio Actualidad Comença el període de consulta i rectificació del cens electoral per al...

Comença el període de consulta i rectificació del cens electoral per al 12M

El cens electoral és una base de dades que conté la inscripció dels qui reuneixen els requisits per votar i no estan privats definitivament o temporalment del dret de sufragi. Ho elabora l’Oficina del Cens Electoral (OCE), òrgan enquadrat en l’Institut Nacional d’Estadística.

En relació amb les eleccions al Parlament de Catalunya, convocades per al 12 de maig, el cens que s’utilitza és el tancat l’1 de gener de 2024, per tant, inclou totes les variacions del padró tramitades fins al 28 de desembre de 2023. Les persones que requereixin fer qualsevol modificació o rectificació de les seves dades censals, podran fer el tràmit des del dilluns 25 de març i fins al dilluns 1 d’abril, ambdues dates incloses. Tanmateix, les reclamacions hauran de tenir entrada en la Delegació de l’Oficina del Cens Electoral abans de les 12 hores del 2 d’abril.

MAS:  El proper divendres 29 de setembre, jornada per conèixer el projectes de voluntariat del Prat

Dins d’aquest termini, qualsevol persona podrà fer modificacions a través d’aquest formulari, tot i que només podran ser tingudes en compte aquelles que facin referència a errades en les dades personals, canvis de domicili o a la no inclusió del reglament en cap Secció del Cens de la circumscripció, tenint dret a aquesta. Aquest formulari s’ha de tramitar, preferentment per Registre Electrònic, tot i que també es pot enviar a dp-barcelona@ine.es o per fax, en els números 93 295 74 03 i 93 310 19 23. 

Entre el 15 i el 23 d’abril, s’enviarà una tarjeta censal a totes les persones cridades a les urnes, amb la Secció i la Mesa en la qual correspon exercir el dret a vot. 

MAS:  Los tribunales quitan la aprobación a Aqualia del servicio de agua de San Javier por irregularidades

Consultar les dades del cens és fàcil  complimentant els camps marcats amb asterisc i prémer el botó Cercar.

Consultar on votar a través de l’Ajuntament de Cornellà – Eleccions


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAprofita aquestes vacances per resoldre enigmes matemàtics
Artículo siguiente‘La Madrugá’ del Dijous Sant a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí