Inicio Actualidad El proper divendres 29 de setembre, jornada per conèixer el projectes de...

El proper divendres 29 de setembre, jornada per conèixer el projectes de voluntariat del Prat

dimarts, 26 setembre, 2023 – 15:45


El mes de setembre es dona el tret de sortida a molts dels projectes de voluntariat que duen a terme les entitats de la ciutat. Per aquest motiu, el proper divendres 29 de setembre, a les 18:30 h, a la plaça Pau Casals tindrà lloc la jornada d’inici dels projectes de voluntariat.


La tarda de divendres serà el moment per poder gaudir, i on es retrobaran totes aquelles persones i entitats del municipi que aporten el seu granet de sorra per ajudar a les persones que ho necessiten.


Allà podreu conèixer els més de 60 projectes actius al Prat ja que l’equip del Punt de Voluntariat del Prat i les entitats que conformen la Taula del Voluntariat, informaran a la ciutadania de les diferents opcions on poden col·laborar.

READ  La Diputació de Barcelona invertirà 172.000 euros en projectes comunitaris al barri de Sant Ildefons


Aprofiteu la ocasió per conèixer els projectes de les entitats i sumeu-vos a la gran tasca voluntària. Ho podreu fer deixant les vostres dades de contacte a una bústia habilitada per aquest acte.


També per a infants


A la jornada també es podrà gaudir de l’espectacle Quan parles fas màgia, a càrrec d’Eduard Juanola.


Una activitat basada en jocs de màgia per a tots els públics que vinculen la conversa a l’aprenentatge del català. Eduard Juanola col·labora amb el Voluntariat per la llengua, un programa que posa en contacte parelles lingüístiques per facilitar la pràctica del català.


Si voleu participar, pots enviar un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucar a les Cases d’en Puig al telèfon 93 379 00 50, ext. 5600

READ  Finalització de l'avís preventiu per contaminació de PM10 (18/3/2022)

- Te recomendamos -
Artículo anteriorNuevo curso en UAX Rafa Nadal School of Sport con más de 1.300 estudiantes enfocados en el liderazgo de la industria deportiva
Artículo siguienteUn estudio del Instituto Coordenadas destaca los principales directivos internacionales que impulsan el éxito empresarial en España
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí