Inicio Actualidad Més de 360 alumnes de primària participen en la primera Jornada d’Esports...

Més de 360 alumnes de primària participen en la primera Jornada d’Esports Alternatius

Esteu aquí

L’activitat vol promoure la diversitat, la cooperació i la companyonia entre els infants

divendres, 8 març, 2024 – 09:30


La Xarxa de Docents d’Educació Física del Prat va organitzar ahir la primera Jornada d’Esports Alternatius a les instal·lacions del CEM Julio Méndez. L’activitat va aplegar més de 360 alumnes de 5è de Primària de vuit escoles de la ciutat i pretén promoure la diversitat, la cooperació i la companyonia entre els infants des d’una perspectiva coeducativa. La vetllada suposa també una oportunitat única i estimulant per al creixement personal i la interacció entre l’alumnat.

MAS:  Arriba la 25a edició del recull de poemes i relats breus de Sant Jordi de la gent gran


Els estudiants de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Les Salines van dinamitzar la jornada, de manera que van poder posar en pràctica les habilitats i coneixements adquirits en aquest àmbit. Van participar-hi les escoles Bernat Metge, Charles Darwin, Jaume Balmes, Nostra Senyora del Mar, Ramon Llull, Escola del Parc, l’Institut Escola Pepa Colomer i l’Institut Escola del Prat.


Quatre esports alternatius


El programa va incloure quatre modalitats esportives alternatives:


-Ultimate. Esport d’equip sense contacte que uneix elements de futbol, bàsquet i del rugbi substituint la pilota per un disc volador de 175 grams. L’objectiu es passar el disc volador entre els jugadors per anotar punts en la zona de marca de l’altre equip. 

MAS:  La platja del Prat tornarà a tenir tres guinguetes aquesta temporada d’estiu i la vinent, com en anys anteriors


-Bijbol. Joc coeducatiu i inclusiu que consisteix en marcar el major nombre de gols a la porteria contrària amb una pilota gegant, sense poder agafar-la, en absència de porters i sense poder entrar a les àrees.


-Colpbol. Esport col·lectiu d’invasió disputat per dos equips mixtes formats per 7 jugadors en un espai clarament definit, la finalitat dels quals és introduir, a base de colpejos amb la mà, una pilota en la porteria contrària.


-Tchoukball. Esport alternatiu semblant a l’handbol que té per objectiu anotar punts a través de l’impacte de la pilota en unes xarxes elàstiques situades en un extrem de terreny de joc.


A continuació, podeu veure fotos de la jornada. 

MAS:  El barri de Sant Cosme es prepara per una nova edició del Pessebre Vivent, aquest cap de setmana


- Te recomendamos -
Artículo anterior27 anys sense Cristina Bergua
Artículo siguienteLa ciutadania pratenca tenyeix de color lila la ciutat per commemorar el Dia Internacional de les Dones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí