Inicio Actualidad El barri de Sant Cosme acull la 14a edició de Les Sopes...

El barri de Sant Cosme acull la 14a edició de Les Sopes del Món

dimecres, 6 març, 2024 – 15:00


El proper dissabte 9 de març, de 10 a 16 h, la plaça de la Remodelació del barri de Sant Cosme acollirà la 14a edició del festival de Les Sopes del Món. Un concurs gastronòmic que té per objectiu promoure el coneixement i la relació entre el veïnat de diferents cultures i orígens del barri.


Les Sopes del Món és una iniciativa organitzada per l’associació GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) que compta amb el suport de l’Ajuntament.


Aquest projecte pretén, a través de l’elaboració i la degustació de sopes de diferents indrets del món, posar en relació entitats i ciutadania de procedència i realitats personals diverses, en un marc de celebració social i lúdica.

MAS:  Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades


A banda de la part gastronòmica, també es podran trobar altres expressions festives com la música, l’art, tallers de danses i jocs, que faran les delícies de totes les persones que vulguin gaudir d’aquesta jornada.


Voleu participar a Les Sopes del Món?


Per poder participar cal fer inscripció prèvia a través del següent enllaç. També hi  trobareu la informació de les bases per participar al concurs.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCol·laboració ciutadana per evitar les ocupacions il·legals d’immobles
Artículo siguienteAdvance revoluciona la nutrición felina con su nueva fórmula rica en prebióticos y fibras, diseñada para la microbiota intestinal de los gatos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí