Inicio Actualidad Inici de les portes obertes a les escoles publiques d’infantil, primària i...

Inici de les portes obertes a les escoles publiques d’infantil, primària i secundària obligatòria

Les escoles d’educació infantil i primària públiques de Cornellà treballen per a la millora i l’optimització dels resultats acadèmics de l’alumnat i garanteixen una educació compromesa amb la ciutat, centrada en la transmissió de valors i en el treball per la sostenibilitat.

Les escoles disposen d’equipaments i espais motivadors (aules de música, d’idiomes, gimnàs…) on els infants poden desenvolupar el seu pensament, la creativitat, l’esperit crític i el seu propi aprenentatge. Disposen també de serveis de menjador i d’acollida, serveis d’orientació psicopedagògica, activitats extraescolars i casals en períodes de vacances.

 

L’ESCOLA I LES FAMÍLIES

L’escola és la segona llar i el lligam establert amb les famílies ja que forja una relació de confiança que permet incorporar-les en el procés educatiu de tot l’alumnat. Hi poden participar activament, i es promou que s’integrin en activitats diverses al llarg del curs, mitjançant les associacions de familiars d’alumnes (AFA) des dels centres escolars.

MAS:  Ja us podeu apuntar als nous cursos del Centre de la Dona

Aquest any, el Departament d’Educació de la Generalitat ha definit dues zones d’escolarització per als centres educatius d’infantil i primària de Cornellà.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA: RECURSOS PER AFRONTAR ELS REPTES DE FUTUR

L’Educació Secundària Obligatòria (ESO) consta de quatre cursos estructurats en dos cicles. El primer està format per tres cursos: 1r, 2n i 3r d’ESO. I el segon cicle el conforma 4t. Aquesta etapa està basada en principis com l’educació inclusiva, l’equitat, la igualtat de gènere i l’orientació educativa i professional, i consolida la formació rebuda a la primària.

Les jornades de portes obertes dels instituts comencen el dissabte 24 de febrer i s’allarguen fins al dissabte 9 de març.

MAS:  Culmina el projecte comunitari que ha renovat les persianes dels comerços del barri de Sant Cosme

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLos mejores planes de pensiones en renta fija mixta son de Caixabank, Loreto Mutua y Banca Pueyo
Artículo siguienteMar García Puig, Premi Ciutat de Barcelona, propera convidada dels Diàlegs del Cèntric
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí