Inicio Actualidad Culmina el projecte comunitari que ha renovat les persianes dels comerços del...

Culmina el projecte comunitari que ha renovat les persianes dels comerços del barri de Sant Cosme

dimarts, 13 juny, 2023 – 12:45


El passat dissabte, 10 de juny, es va realitzar la culminació del projecte “I tu què hi pintes, a Sant Cosme?” amb la participació de joves i les seves famílies, veïnat i artistes del municipi.


Aquesta iniciativa de caire comunitari ha estat promoguda per la Secció d’Actuació de Sant Cosme en col·laboració amb l’entitat La Claqueta Social. El seu objectiu era millorar, a través de la pintura amb la tècnica del grafiti, les persianes dels comerços del barri.


Amb aquesta acció s’ha aconseguit la millora de vuit persianes malmeses i s’han creat vincles entre el jovent participant amb motivació per l’art urbà i el grafiti.

MAS:  Fira de Santa Llúcia a Cornellà el 17 i 18 de desembre


El projecte, que es va iniciar el passat 30 de maig i que ha tingut una durada de sis sessions, ha permès implicar el col·lectiu de joves amb un total de 16 participants diferents. Sempre ben acompanyats i acompanyades de les artistes i educadores referents, i de forma conjunta i col·laborativa van elaborar una proposta d’imatge que van presentar als comerciants i que van poder plasmar en la darrera jornada.


Dissabte es va realitzar l’última sessió i tancament del projecte amb la pintada final dels murals. Des de primera hora del matí fins a la tarda, es van anar apropant al carrer Riu Llobregat totes les persones que han participat del projecte: joves, educadores, artistes, veïnes i veïns, per tal de celebrar els nous murals del barri.

MAS:  L’Ajuntament ofereix acompanyament a les entitats que sol·licitin les subvencions per al desenvolupament de projectes


El projecte ha estat tot un èxit i es valora molt positivament el resultat obtingut. Els murals són oberts a la ciutadania i ja es poden visitar.


També podeu veure les fotos de la pintada final de persianes al següent enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Cuál es la diferencia entre voto nulo, en blanco y la abstención en Baix Llobregat en las elecciones generales 2023?
Artículo siguienteViu l’estiu al Cèntric
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí