Inicio Actualidad Ja és aquí el Carnaval de l’Avarícia!

Ja és aquí el Carnaval de l’Avarícia!

dilluns, 5 febrer, 2024 – 13:00


S’acosta una de les cites del calendari festiu més esperades: el Carnaval del Prat. Enguany, continuant amb el cicle dels 7 pecats capital, la protagonista serà l’Avarícia. Durant una setmana, la reina del Carnaval ens engrescarà a desitjar riqueses, acumular bens i multiplicar el nostre capital però sense deixar de gaudir de la festa!


Un programa d’activitats amb algunes novetats


La festa començarà el Dijous Gras (8 de febrer) amb el Concurs de Truites al Mercat Municipal durant el matí. A la tarda, més truites amb la Truitada Popular als jardins de la Pau, amb l’animació de la Xaranga de la Casa de Aragón i les Autoritats del Carnaval. En Galepis, el Ninot del Carnaval sortirà en la primera cercavila pels carrers del Prat i tancarem la jornada amb el pregó de Carnaval on l’Avarícia començarà el seu mandat.

MAS:  Torna el Club Esport Jove!


Divendres gaudirem per primera vegada de Xirigotes al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, amb els Chirigotauros. Humor, ironia i moltes ganes de passar-ho bé el divendres a la nit.


Dissabte serà el dia gran de Carnaval. Durant el matí la cort dels Pecats Capitals tornarà a animar els carrers i mercats i la Colla Picacrestes mostrarà els balls tradicionals del Carnaval. I a la tarda, la gran rua de Carnaval. Grups i entitats podran mostrar la intensa feina de les darreres setmanes. Tot un festival de música, ball i disfresses i sobretot, molta diversió durant la desfilada que acabarà a la plaça Catalunya.


Dilluns el circ ocuparà l’escenari del Centre Cívic Sant-Jordi Ribera Baixa amb Does de la Cia. Los Barlou. Un espectacle per a tots els públics amb humor, malabars i molta diversió.

MAS:  ¿Es obligatorio el uso de mascarillas en los hospitales y centros de salud de Baix Llobregat?


Dimecres de Cendra ens acomiadarem del Carnaval i plorarem la mort de Sa Majestat Carnestoltes, amb la Sardinada Popular, la Processó del plor i el dol amb ploraneres i ploraners, la lectura del Testament de Sa Majestat i l’encesa de la foguera de la Quaresma.


I també els balls al Centre Cívic Jardins de la Pau i Equipament Cívic Delta, la rua de la comunitat educativa de Sant Cosme, la nit de Carnaval a La Capsa o el Carnaval als Mercats!


Doneu una ullada al programa complet al web de Carnaval i a les xarxes socials!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTot a punt per celebrar el Carnaval a Cornellà!
Artículo siguienteProsegur Research analiza el panorama de seguridad para 2024
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí