Inicio Actualidad Torna el Club Esport Jove!

Torna el Club Esport Jove!

Esteu aquí

Al mes d’octubre comença una nova temporada del Club Esport Jove

divendres, 29 setembre, 2023 – 11:30


Al mes d’octubre comença una nova temporada del Club Esport Jove. Mitjançant aquet programa, els joves de 12 a 18 anys poden accedir als equipaments esportius entre les 15 i les 18h per un preu molt assequible (22€ tota la temporada).


Amb aquest programa es vol promoure l’esport durant l’adolescència, així com l’accés en igualtat d’oportunitats a les instal·lacions i activitats esportives de la ciutat. Els joves podran practicar al CEM Estruch (de 12 a 15 anys) i al CEM Sagnier (de 16 a 18 anys), exercici de forma lliure o bé activitats dirigides. També contempla la possibilitat de realitzar activitats i tallers de diferents activitats, pagant una quota addicional de 17 euros trimestrals.

MAS:  Arriba el moment de justificar les subvencions a les entitats de la ciutat de l’any 2022


A més, el Club Esport Jove també preveu excursions puntuals, com ara anar a la bolera, esquiada, patinatge sobre gel… aquestes activitats també tenen un cost addicional, però sempre mantenint el criteri de preus reduïts que caracteritza el Club Esport Jove.


Aquesta temporada més de 300 joves es podran beneficiar d’aquest programa on promoure l’estil de vida saludable i la inclusió social a través de l’esport és primordial.


Per a més informació i inscripcions, es pot consultar el següent enllaç: https://www.elprat.cat/esports/esport-infants-i-joves/club-esport-jove


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquest cap de setmana, festa del barri del Pedró
Artículo siguienteEl Getafe repudia los cánticos e insultos en LaLiga EA SPORTS contra sus jugadores y cuerpo técnico
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí