Inicio Actualidad Tot a punt per celebrar el Carnaval a Cornellà!

Tot a punt per celebrar el Carnaval a Cornellà!

Aquest dijous a les 17.15 hores, Cornellà enceta les activitats del Carnaval 2024 donant la benvinguda al Rei Carnestoltes, amb una festa a la plaça de l’Església, amb el ReBOOOMbori de la Cia. Roger Canals. Serà el preludi de la rua de Carnaval que dissabte 10 de febrer recorrerà la ciutat amb les carrosses engalanades, el concurs de comparses i molta animació. La concentració serà a partir de les 17.00 hores, a la plaça de Catalunya i el recorregut, com altres anys, serà pels carrers Bonestar, avinguda Sant Ildefons, av. República Argentina, carrer Mossèn Andreu i final de nou a la plaça de Catalunya.

Després de la rua, coneixerem els guanyadors del concurs, en les diferents categories: millor coreografia, millor animació musical, disfressa millor confeccionada, disfressa més original i a la de temàtica més actual.

MAS:  L'alcalde Lluís Mijoler i el regidor Quim Bartolomé, amb el producte i la pagesia pratencs al Gastronomic Forum Barcelona

Qui ho té més clar és el responsable de la disbauxa! Voleu saber què té per dir el Rei?

 

Segueix tota la informació a les xarxes:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Tragedia submarina en Roses: un experto buceador de Lleida pierde la vida
Artículo siguienteJa és aquí el Carnaval de l’Avarícia!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí