Inicio Actualidad 170 alumnes de secundària gaudeixen de les 2es jornades de Colpbol organitzades...

170 alumnes de secundària gaudeixen de les 2es jornades de Colpbol organitzades per l’Institut Les Salines

Esteu aquí

Es tracta d’un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació de tots els jugadors

dijous, 1 febrer, 2024 – 12:15


Dues setmanes després de l’experiència amb escoles de primària, 170 alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Pepa Colomer, de l’Escola Nostra Senyora del Mar i de l’Institut Estany de la Ricarda han participat avui en les 2es jornades de Colpbol que organitza l’alumnat de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Les Salines. L’activitat s’ha desenvolupat a les instal·lacions del CEM Julio Méndez.

MAS:  Prova pilot amb fauna autòctona pel control de plagues als arbres


Participació prèvia dels centres de primària


Fa un parell de setmanes, més de 320 alumnes de 6è de Primària de vuit escoles de la ciutat van gaudir de dues sessions de Colpbol.


Un veritable joc d’equip


El Colpbol és una modalitat esportiva creada pel professor d’Educació Física Juanjo Bendicho a València l’any 1997. En els darrers 20 anys s’ha consolidat com un nou referent esportiu, innovador i integrador, i amb unes grans potencialitats educatives.


El Colpbol és un esport col·lectiu d’invasió disputat per dos equips mixtes formats per 7 jugadors en un espai clarament definit, la finalitat dels quals és introduir, a base de colpejos amb la mà, una pilota en la porteria contrària.

MAS:  Obertes les inscripcions per a l’estada de vacances i les Jornades de la Gent Gran


És un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació possible de tots els jugadors, sigui quin sigui el seu nivell fisicomotor i les seves condicions; que redueix al mínim les diferències individuals i exigeix una imprescindible col·laboració i comunicació col·lectiva per aconseguir l’objectiu final del joc, el gol; és a dir, és un veritable joc d’equip.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Detención en Barcelona de un criptoyihadista vinculado a DAESH
Artículo siguienteBloqueo en AP-7 y C-38: protesta de agricultores franceses genera caos en el tráfico internacional
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí