Inicio Actualidad Inversió de prop de 800.000 € per millorar el camp de futbol...

Inversió de prop de 800.000 € per millorar el camp de futbol municipal

L’Ajuntament de Cornellà ha aprovat inicialment un projecte d’obres de millora de les instal·lacions del Camp de Futbol municipal de Cornellà, amb un pressupost estimat de 783.073,78 euros. Aquest projecte té com a objectiu oferir unes condicions òptimes d’entrenament i competició a l’esport formatiu de la ciutat, i està emmarcat en les polítiques municipals d’enfortiment del teixit comunitari. Amb la renovació del camp, es beneficiaran de les renovades instal·lacions uns 1.200 infants i joves vinculats a l’esport base del municipi.

La reforma està inclosa a les despeses d’inversions del pressupost de l’Ajuntament per a 2024, i suposa ampliar la superfície de joc en 4 metres d’amplada, actuació que es realitza paral·lelament a la renovació completa de la coberta de gespa artificial del camp principal. El projecte inclou també millores referents al sistema de reg, canvi de banquetes, porteries i altres elements, renovació de la gespa artificial del camp d’entrenament de porters, creació d’un espai de consergeria a l’entrada de l’equipament, habilitar un espai per a retransmissions audiovisuals, pintura antilliscant als accessos a vestidors, i altres actuacions menors.

MAS:  Majors de 60 anys, col·lectius de risc i embarassades ja poden demanar cita per vacunar-se contra la grip i la covid

El Camp de Futbol municipal és al carrer Sorral del Riu, entre el Parc Esportiu Llobregat i l’estadi del RCD Espanyol. Els seus usuaris principals són les categories formatives de la UE Cornellà (Fundació UE Cornellà), amb uns 70 equips, al voltant de 1.200 esportistes de totes les edats, i que, a banda dels entrenaments, comporta que s’hi disputin uns 35 partits cada cap de setmana. També s’hi ha celebrat recentment la Tic Tac Cup, una competició de futbol aleví que ha resultat un gran èxit de participació i de públic.

Actualment, la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) no permet al primer equip de la UE Cornellà disputar els partits en aquest camp, ja que a la seva categoria exigeix, entre altres coses, jugar en un camp de gespa natural. Això no és possible en un camp amb l’ús intens – essencialment destinat a les categories formatives – que ha de suportar el camp municipal. Ara bé, es tracta d’una exigència pròpia de la RFEF, ja que amb la reforma fins i tot s’hi podrien disputar partits d’acord amb la normativa de la Federació Internacional (FIFA). 

MAS:  Prevenció per evitar els cops de calor

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLamentable suceso en Badalona: hombre fallece tras caer de un edificio
Artículo siguienteCómo conseguir las tarjetas monedero de ayuda del Gobierno en Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí