Inicio Actualidad Majors de 60 anys, col·lectius de risc i embarassades ja poden demanar...

Majors de 60 anys, col·lectius de risc i embarassades ja poden demanar cita per vacunar-se contra la grip i la covid

Esteu aquí

Des de dilluns 10 d’octubre, es pot demanar cita per fer-ho. Les vacunes es començaran a posar a partir del dilluns 17 d’octubre

dijous, 13 octubre, 2022 – 10:45


Des del dilluns 10 d’octubre, les persones majors de 60 anys o amb factors de risc associats a la salut i les dones embarassades ja poden demanar cita per vacunar-se contra la grip i la covid.


La cita es pot demanar a citasalut.gencat.cat, a través de La Meva Salut (a l’apartat “Cita”) i contactant directament, de forma presencial o telèfon, amb el CAP habitual.

MAS:  Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè


Les vacunes es començaran a posar el dilluns 17 d’octubre i la de la covid estarà adaptada a les últimes variants del virus. Les dues vacunes, la de la grip i la de la covid, es posaran alhora, una a cada braç.


La dosi de record de la covid es podrà posar quan hagin passat 5 mesos des de l’administració de l’anterior. També haurà d’haver passat aquest termini de 5 mesos per poder-se administrar la nova dosi de la vacuna de la covid, en el cas d’haver passat la malaltia. Per a les persones majors de 80 anys, aquest interval serà de 3 mesos.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquest mes d’octubre pots donar sang al Prat i ajudar a revertir el baix nivell de reserves actual
Artículo siguienteNou servei de passejades en bici per a la gent gran
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí