Inicio Actualidad Cursos, tallers i conferències adreçats a les dones de Cornellà

Cursos, tallers i conferències adreçats a les dones de Cornellà

Des d’aquesta setmana són obertes les inscripcions a la programació que el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones ofereix en el primer semestre de l’any. Els cursos són gratuïts i estan impartit per professionals de tota mena d’àmbits d’interès per a les dones de la ciutat, com la salut, les arts o l’educació. Tenen dates diverses i les primeres cites són a partir de la setmana vinent.

Les propostes d’aquest any inclouen sessions setmanals que aborden temes com ara els mites femenins, la comunicació, eines de benestar personal, endinsar-nos en dones que han fet història en el món del teatre i la música, etc. També repeteix el taller de defensa personal (en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Cornellà), de nutrició i d’activitats d’estimulació cognitiva, entre d’altres.

MAS:  L'AMBici comença la seva expansió i activa la primera 'estació-pont' amb Barcelona

Tres conferències, dedicades als horaris i la salut, l’espai al cinema, i la relació dels fills i filles amb els mòbils, estan previstes per als dies 13 de març, 10 d’abirl i 5 de juny respectivament.

Cursos i tallers per a dones (gener-juny 2024)

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Luto en el sector automovilístico español por el fallecimiento de Roger Solergibert
Artículo siguienteFallece un hombre en un choque de moto contra un camión en avenida Meridiana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí