Inicio Actualidad Reflexió i debat: segueix en marxa el cicle Diàlegs al Cèntric

Reflexió i debat: segueix en marxa el cicle Diàlegs al Cèntric

Esteu aquí

Fins el març, el cicle continua oferint xerrades al voltant del concepte de “la mentida” en la societat actual, temàtica d’aquesta edició

dimarts, 9 gener, 2024 – 15:30


El Cèntric Espai Cultural continua aquest 2024 amb el cicle Diàlegs, que reflexiona sobre els grans reptes del present, des d’una mirada contemporània.


Des de que es va iniciar la tercera edició, en el mes de novembre, les xerrades han abordat el concepte de “la mentida” en la societat actual -temàtica d’aquesta temporada- des de diferents perspectives. Així, l’escriptor i professor Albert Chillón i l’antropòleg i cineasta Roger Canals ho van fer des de l’òptica de la filosofia; per la seva banda, l’economista José Manuel Naredo va apropar-se des de l’eix ideològic; i l’escriptor Carlos Zanón va reflexionar sobre la temàtica en el marc de la literatura.

MAS:  La promoció de la vida activa, clau pel Consell de la Gent Gran


 


Properes sessions


Fins el mes de març, el cicle -coordinat per Albert LladóRubén Martínez (HIDRA) i Rosa Ribas– seguirà oferint diàlegs amb figures destacades de diferents àmbits.


El 9 de gener, el sociòleg expert en gènere i sexualitat, Miguel Missé, posarà sobre la taula el debat sobre  quina és realment la ideologia de gènere dominant. Per la seva banda, Marilena de Chiara, doctora en Humanitats i especialista en Literatura comparada, ens animarà el proper 16 de gener a reflexionar sobre si el mite és una mentida necessària o una veritat independent de la història. I just una setmana després, el 26 de gener, Sergio del Molino partirà de l’auge de l’autoficció per desgranar qui es aquest “jo” que ens parla a la literatura.

MAS:  El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+


Per a aquelles persones que no han pogut assistir a alguna de les sessions, tenen la possibilitat d’escoltar les xerrades aquí. Els àudios de les properes sessions del cicle també es posaran a disposició del públic en el mateix enllaç.


Tota la informació del cicle a elprat.cat/dialegs.


- Te recomendamos -
Artículo anterioreDreams ODIGEO, AENA y Amadeus lideran el crecimiento en el sector turístico en 2023
Artículo siguienteJorge Rey anuncia la llegada de una nueva Filomena a Baix Llobregat. Cuándo llega la DANA
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí