Inicio Actualidad La promoció de la vida activa, clau pel Consell de la Gent...

La promoció de la vida activa, clau pel Consell de la Gent Gran

Fotografia d’arxiu del Consell de la Gent Gran

dimecres, 24 novembre, 2021 – 13:45


El passat dijous 18 de novembre el Consell Municipal de la Gent Gran, va celebrar a les Cases d’en Puig la segona reunió d’enguany. Trobada que va tornar al format presencial i que pretenia fer una revisió de les accions acordades en la reunió anterior i tractar nous temes d’interès per a la gent gran.


Per començar, el Consell Municipal va valorar com a punt essencial potenciar encara més el treball conjunt de totes les entitats i associacions que treballen per promocionar la vida activa de la gent gran. L’objectiu és continuar potenciant les habilitats de la gent gran per tal de millorar la seva autonomia.

MAS:  Els hàbits saludables, protagonistes de la 6a Festa de la Salut i de l'Activitat Física


En aquest sentit es va considerar com una estratègia clau posar en marxa més accions formatives per lluitar contra la bretxa digital.


Un altre punt clau va ser la posada en comú de les noves solucions residencials per a la gent gran que està treballant l’Ajuntament. El nou model d’unitats de convivència basades en els serveis i l’accessibilitat, es presentarà pròximament en un jornada informativa on s’explicarà la totalitat del projecte.


Per acabar, el consell va escollir a la persona que representarà a la gent gran dins del Consell Municipal de Serveis Socials de la ciutat i que s’encarregarà d’aportar la seva visió experta.

MAS:  Los originadores de Gedesco denunciados por JZI recurren el decreto que les establece una fianza de 65 millones de euros


Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la gent gran al següent enllaç


Podeu posar-vos-hi en contacte presencialment, adreçant-vos a l’equipament Cases d’en Puig, per telèfon (93 379 00 50, extensió 5600) o per correu electrònic: gentgran@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls dies 26 i 27 de novembre Cornellà està d’oferta
Artículo siguienteS’activa el servei web de cita prèvia a Prat Espais
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí