Inicio Actualidad El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

Esteu aquí

El dia següent el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del llibre “La infancia de una transexual en la dictadura”

dimarts, 26 octubre, 2021 – 13:45


El proper dijous 4 de novembre a les 18:30 h es celebrarà a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) la segona trobada de la Taula LGBTIQ+ del Prat d’enguany.


La Taula LGTBIQ+ és un espai de participació ciutadana, que es va constituir  el 11 de maig de 2021 amb l’objectiu d’impulsar polítiques LGTBI locals. Està integrada per entitats, serveis i ciutadania del municipi.


La Taula és un espai obert a totes les persones que vulguin participar, vinculades al col·lectiu o amb interès sobre la realitat del gènere com a construcció social.

MAS:  El Centre d’Empreses impulsa noves empreses i assessora emprenedors i empresaris


Si voleu participar a la Taula LGTBIQ+ contacteu amb el Programa Municipal de Feminisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.


 


Tardor LGTBI


Un dia després de la Taula, el dia 5 de novembre a les 18 h al Cèntric Espai Cultural, es farà la presentació del llibre “La infancia de una transexual en la dictadura” de l’autora local Tania Navarro.


Una novel·la que reflexa les vivències viscudes de l’autora a l’època franquista, condicionades per la seva condició sexual.


La presentació de l’acte serà a càrrec de l’actor pratenc, Martí Castellarnau i estarà moderat per l’artista local, Marta Mouns.

MAS:  Ampliació de les garanties de productes


Amb aquestes dues activitats el programa municipal de Feminisme i LGTBI inicia una tardor enfocada a sensibilitzar sobre la realitat del col·lectiu LGTBI


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl 6 de novembre, jornada de treball del Pla de Suport a la reactivació del teixit associatiu
Artículo siguienteRàdio Cornellà enceta la seva temporada 40
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí