Inicio Actualidad Passeja per la ciutat amb el Cornelius del programa En Bici Sense...

Passeja per la ciutat amb el Cornelius del programa En Bici Sense Edat

Fins al 5 de gener la Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents ofereix fer un passeig per la ciutat a les persones grans i /o amb diversitat funcional que ho sol·licitin, i que puguin participar així de l’ambientació nadalenca i de les decoracions que hi ha als carrers. Aquests passejos es fan a bord del ‘Cornelius’, el tricicle del programa En Bici Sense Edat, que és conduït per voluntariat format específicament per participar en el projecte.

Les persones que estiguin interessades han de contactar amb la Fundació (al correu electrònic info@dependents.cat o bé el telèfon 933750010) i se’ls assignarà un horari concret per fer la passejada per la ciutat, amb el tricicle conduït pel voluntariat del projecte. Les passejades duren aproximadament 45 minuts, i es fan pels llocs  que vulgui cada usuari, es tracta de gaudir del passeig; el voluntariat s’adapta tot el possible a les inquietuds de les persones usuàries.

MAS:  El QuintoTapa arriba a la seva 15a edició amb el Pota Blava com a protagonista

En Bici Sense Edat a Cornellà proposa, mitjançant un programa de voluntariat social, retornar la capacitat d’anar en bicicleta i fer “sentir el vent a la cara” a persones grans i/o persones amb diversitat funcional. Busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida, el benestar i la salut d’aquests col·lectius, a partir de la millora de la seva mobilitat i l’acompanyament. Precisament per aquest motiu, s’ha decidit oferir una programació específica durant aquestes festes, perquè persones en aquesta situació –habitualment també amb problemes de mobilitat- tinguin la possibilitat de gaudir dels carrers decorats i de l’ambient d’aquestes dates tan assenyalades.

MAS:  Últims dies per veure l'exposició "Enfortir Cornellà" a la carpa de la plaça Europa

El programa funciona regularment des d’octubre de 2022, per mitjà de 5 convenis de col·laboració que la Fundació ha signat amb entitats i centres socials de Cornellà per fer sortides regularment, acompanyant a les persones grans i/o amb diversitat funcional que atenen. Fins ara, s’han realitzat 65 sortides grupals i individuals, i unes 100 persones han gaudit dels passejos, que durant aquestes festes podran fer també altres persones de la ciutat amb les mateixes característiques.

Més informació a la nota de premsa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorApuñalamiento en L’Hospitalet: cuatro personas atacan a un hombre en el metro de la Torrassa
Artículo siguienteENLACE | Cómo ver el sorteo de la Lotería de Navidad en el móvil u ordenador
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí