Inicio Actualidad Últims dies per veure l’exposició “Enfortir Cornellà” a la carpa de la...

Últims dies per veure l’exposició “Enfortir Cornellà” a la carpa de la plaça Europa

L’exposició “Enfortir Cornellà” inaugurada el passat 29 de setembre finalitza la seva estada a la plaça Europa el diumenge 6 de novembre.

Encara sou a temps de visitar la mostra, una carpa de grans dimensions amb imatges de gran format, plànols, plafons i elements corporis a través dels quals la ciutadania podrà conèixer totes aquelles iniciatives municipals que s’han desenvolupat en els darrers anys i els projectes de futur per garantir el progrés de la ciutat i el benestar de tots els seus habitants, a més de posar en valor la implicació ciutadana. 

Per acomiadar-la, tant a l’interior com a l’exterior de la carpa, s’han programat dues matinals festives que acolliran diferents activitats culturals i familiars.

READ  Un accidente provoca un incendio en Lloret de Mar

*PREN NOTA DE LES ACTIVITATS!

Dijous 3 de novembre de 17:30 a 20:00 h

Mostra de curtmetratges del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient Suncine 29.
La programació serà la següent:

 • 17.30h: Operació Pacífic
 • 18.03h: Petjades al bosc
 • 18.24h: Ella, canvia el clima
 • 18.50h: Dones de la Terra
 • 19.16h L’edat de plàstic, per sempre?
 • 19.33h: Tornant a l’origen: de la pradera a la selva

ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA

Dissabte 5 de novembre d’11:00 a 14:00 h
El dissabte la Plaça Europa es convertirà en un espai de joc i diversió per a petits i grans, gràcies a la col·laboració d’entitats de món cultural que ens oferiran una mostra de la seva activitat amb tallers, jocs, contes, balls, etc. Dracs, Diables i Gegants es trobaran a la plaça i, a més a més, podreu visitar els gegantins de la Fada Ondina i el Mag Maginet dins de la carpa.

 • Actuacions de l’Agrupació sardanista a l’escenari:
  • 11:00 a 11:45 h. Taller d’esbart Dansaire //
  • 11:45 a 12:05 h. Tabals de Foment //
  • 12:05 a 12:50 h. Taller de Bastons //
  • 12:50 a 13:00 h. Ball de gegants amb gralles //
  • 12:50 a 13:35 h Taller de sardanes
READ  En marxa la línia de treball d’impuls a la capacitat productiva i la transformació digital de la cadena de valor del projecte Logística 4.0: generant un ecosistema d’innovació.

Diumenge 6 de novembre d’11:00 a 14:00 h
El diumenge 6 de novembre l’exposició “Enfortir Cornellà” s’acomiadarà de la plaça Europa amb una matinal festiva familiar per a tota la família.
El camerino de maquillatge, els jocs gegants reciclats són algunes de les activitats que us hi esperen i tothom que s’hi acosti podrà participar en la confecció d’un gran mural de 7 metres.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInscripcions obertes per a la Cursa Solidària Ciutat de Cornellà
Artículo siguienteNous pisos al Prat per fomentar la vida autònoma de persones amb discapacitat intel·lectual, impulsats per COOUFAR amb suport municipal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí