Inicio Actualidad La 5a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix les empreses pratenques que han...

La 5a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix les empreses pratenques que han participat en les polítiques d’ocupació municipals

Esteu aquí

L’acte, celebrat el matí del 15 de novembre al Cèntric, va tenir el programa 30 Plus com a protagonista

dijous, 16 novembre, 2023 – 12:45


El passat 15 de novembre, el Cèntric va acollir la 5a jornada d’Empreses per l’Ocupació. Aquesta jornada, que s’ha convertit en una cita ineludible, reconeix i obsequia les empreses del Prat que participen en les polítiques d’ocupació impulsades per l’Ajuntament del Prat a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic. Enguany, són 258 les empreses que han col·laborat amb el consistori, el que ha significat la creació de 656 llocs de feina.

READ  El Prat, reconegut per la seva participació al projecte M7 de seguretat ciutadana i urbana


La jornada, que va ser conduïda i dinamitzada per Impro Barcelona, va començar amb la benvinguda institucional a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Institucional i Projectes Urbans, Juan Pedro Pérez, qui va destacar la importància de la col·laboració publicoprivada en la creació d’ocupació de qualitat.


Tot seguit, es va projectar un vídeo sobre el 30 Plus, que va ser el protagonista de la jornada. Consolidat com un dels serveis estables de creació de feina del consistori, es tracta d’un programa que promou la contractació de persones majors de 30 anys. Al llarg de set edicions, ha permès la contractació de 237 persones i ha atorgat 1.434.000 euros de subvenció a les 136 empreses contractants. El 30 Plus és un programa impulsat i finançat pel suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social.

READ  Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables


La jornada va avançar amb una ponència sobre el talent sènior a càrrec de Roser Sellés. Aquesta conferenciant i coach va destacar que l’experiència de les persones majors de 45 anys és un element diferencial i, per tant, imprescindible en qualsevol empresa o institució.


Per acabar, les empreses assistents es van fer la tradicional fotografia de tancament a les butaques de l’auditori del Cèntric. Després, van gaudir d’un espai de networking on intercanviar impressions i compartir experiències amb la mirada posada en continuar fomentant l’ocupació de qualitat al Prat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEnergia del Prat comptarà amb el suport d’Elecsum en la comercialització d’energia i el foment de l’estalvi a les factures de la llum de les llars i comerços
Artículo siguienteTorna el Festival de Música De Prop!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí