Inicio Actualidad La Xarxa de Biblioteques de Cornellà s’omple de propostes de la Mostra...

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà s’omple de propostes de la Mostra del Còmic

El 3 de novembre, al Castell de Cornellà, va començar la Mostra del Còmic de Cornellà amb el lliurament de premis als guanyadors del 39è Concurs de Còmics ‘Ciutat de Cornellà’, així com del Premi Ivà, que va ser per a la historietista Isabel Bas Amat. L’acte va significar el tret de sortida a un mes dedicat als còmics a la ciutat amb dues exposicions al Castell (una amb de les millors obres del concurs i una dedicada a la novel·la gràfica Contrapaso, de Teresa Valero), al Museu Palau Mercader, a l’Auditori de Sant Ildefons, als centres cívics del PELL i de Sant Ildefons, altres equipaments juvenils, llibreries i entitats. 

Entre els espais que destaquen per la quantitat de propostes que s’hi poden realitzar hi ha les cinc biblioteques de la ciutat, amb propostes que inclouen des d’exposicions bibliogràfiques, a tallers de dibuix per als més petits, a activitats per a joves vinculades al fanzine i el manga, o també propostes adultes com la presentació del còmic ‘Yo estuví allí’, que recorda l’atemptat que va patir la revista satírica ‘El Papus’ l’any 1977.

READ  Cornellà se suma a la declaració de municipis per a la millora de la qualitat de l'aire

Consulta tota la programació a l’Agenda:

39a Mostra del Còmic de Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFinalitza la programació de tardor d’activitats als carrers sense Cotxes
Artículo siguienteLes persones més joves de la ciutat imaginen el Prat del futur
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí