Inicio Actualidad Finalitza la programació de tardor d’activitats als carrers sense Cotxes

Finalitza la programació de tardor d’activitats als carrers sense Cotxes

Aquest diumenge hi haurà les últimes activitats lúdiques programades aquesta tardor amb motiu dels  “Caps de setmana sense cotxes”, el programa d’activitats lúdiques i sostenibles als carrers tallats al trànsit promogut per l’Ajuntament de Cornellà. Les activitats es fan de manera rotativa durant els mesos d’octubre i novembre en horari d’11.30 a 13.30 hores en alguns dels carrers que es restringeixen al trànsit de vehicles tots els caps de setmana de l’any.

Diumenge, 12 de novembre, els dos espais que acolliran propostes són el carrer del Barcelonès , a Fontsanta-Fatjó, i el carrer d’Adell Ferrer, al barri Centre. Al primer hi haurà l’activitat ‘Jocs gegants’ i al segon ‘El tricicle dels jocs del passat’. Precisament aquest carrer, adjacent a la plaça de la Llibertat, s’ha reformat recentment i s’ha convertit en un espai sense cotxes de manera permanent.

READ  Es dóna inici el projecte de Servei Comunitari al Prat

 

‘Carrers sense cotxes el cap de setmana’ és un programa que, des de 2018, vol potenciar l’ús dels carrers com a zones de lleure i oci per a la ciutadania, recuperant-los com a espais per viure i per conviure, on els protagonistes siguin els veïns i les veïnes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Tragedia en Girona: fallece un hombre de 80 años al precipitarse al vacío desde 12 metros de altura
Artículo siguienteLa Xarxa de Biblioteques de Cornellà s’omple de propostes de la Mostra del Còmic
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí