Inicio Actualidad Sensibilització artística, una proposta plenament interdisciplinar

Sensibilització artística, una proposta plenament interdisciplinar

Esteu aquí

L’Escola d’Arts en Viu ofereix aquest programa per a infants a partir de 4 anys

dimecres, 8 novembre, 2023 – 10:00


L’Escola d’Arts en Viu és un centre amb programes formatius de música, teatre i dansa i amb professorat especialista d’aquestes tres disciplines. Les tres disciplines comparteixen elements de llenguatge que estan en l’arrel de l’expressió artística, és per aquest motiu que L’Escola ha dissenyat un programa completament interdisciplinar que posa les bases de les competències artístiques en els infants de 4, 5 o 6 anys.


La Sensibilització Artística s’ofereix en grups de 18 alumnes conduits per dos professionals de les arts que combinen l’expertesa en dos disciplines diferents. És el que a L’Escola s’anomenen Tàndems de professorat, amb combinacions d’especialistes de música i teatre o de música i dansa, i que són un espai d’innovació pedagògica en la codocència.

MAS:  Vols participar al Campament Oriental del Mag Maginet?


Treballar la sensibilització a les arts des d’aquestes edats implica realitzar pràctiques a partir del joc i l’experimentació, que permetin explorar el propi cos, la creativitat, i la imaginació entre d’altres habilitats. Les sessions són de 1 hora setmanal per als més petits, els que tenen 4 i 5 anys, mentre que per l’alumnat que ja té 6 anys s’ofereixen 2 sessions setmanals de 1 hora.


L’Escola ofereix tres grups per a cadascuna d’aquestes edats, que s’imparteixen en horari extraescolar, fent ús d’espais de 3 escoles públiques de la ciutat, repartides en diferents barris. En concret la Sensibilització Artística es realitza a les escoles Jacint Verdaguer, Sant Jaume i Pepa Colomer, però els grups estan oberts a tota la ciutadania del Prat.

MAS:  El Prat també demana compensacions al món local per la pèrdua d’ingressos que implica no poder liquidar “l’impost de la plusvàlua”


Les famílies interessades en que els seus fills o les seves filles participin d’aquesta activitat poden demanar informació a L’Escola apropant-se a l’edifici de Torre Balcells de dilluns a divendres de 16 a 21h, telefonant al numero 934794505 o escrivint al correu lescoladartsenviu@elprat.cat 


A la web es pot consultar informació sobre les quotes i el sistema de tarifació social de L’Escola i es pot realitzar una preinscripció online. Actualment queden algunes places als grups de 4 i 6 anys i la matrícula es manté viva al llarg del curs fins al mes de març.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBanco Popular: revelando cómo el archivo de 2012 fue crucial para la ampliación de 2016
Artículo siguienteEn Femení pel 25N: Crear per travessar les violències
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí