Inicio Actualidad Ampliació de l’horari del cementiri amb motiu de la festivitat de Tots...

Ampliació de l’horari del cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Aquests dies previs a la festivitat de Tots Santsdes del 26 d’octubre a l’1 de novembre, el cementeri de Cornellà serà obert en horari continuat de 8.30 a 19.00 hores, per facilitar que les famílies puguin anar al cementiri i visitar els seus difunts. 

Després, el cementiri tornarà al seu horari habitual d’hivern, a partir del 2 de novembre i fins al 30 d’abril:

  • De dilluns a dissabte: 08.30 a 13.00 h / 15.30 a 17.30 hores
  • Diumenges i festius: 08:00 a 14:00 hores

 

Dispositiu especial de trànsit

El dimecres 1 de novembre s’ha previst un dispositiu especial de trànsit de senyalització en les vies d’accés al cementeri, així com un desviament de la circulació per agilitzar el flux de vehicles a la zona d’influència. La Guàrdia Urbana de Cornellà  ha senyalitzat reserves d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda amb limitació horària, per facilitar l’arribada i recollida d’aquestes persones.

MAS:  L’Institut El Prat de Llobregat canvia de denominació i passa a anomenar-se Institut Rosa Ribas Parellada

L’accés i sortida de persones al cementiri, s’autoritzarà pels carrers Josep Fiter i pel carrer Granada. Adreceu-vos als agents de servei per a més informació i seguiu les seves indicacions.

 

Activitats a la ciutat

Al voltant de la festivitat de Tots Sants, també són habituals activitats populars vinculades a les tradicions de la Castanyada o també de Halloween. A la pàgina web del Què Fer a Cornellà i també a les seves xarxes socials trobareu propostes d’activitats a la ciutat i també per fer a casa. 

Què Fer a Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorIberdrola y CIP aseguran inversión de 1.135 millones en proyecto de eólica marina
Artículo siguienteUna vuitantena de persones de Cornellà troben feina després de millorar les seves competències digitals formant-se al Citilab
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí