Inicio Actualidad La Policia Local celebra el seu patró amb el reconeixement dels membres...

La Policia Local celebra el seu patró amb el reconeixement dels membres que han destacat per la seva feina

Esteu aquí

El cos va posar en valor algunes fites assolides enguany, com els 21.588 serveis realitzats

dijous, 26 octubre, 2023 – 15:15


La Policia Local va celebrar ahir dimecres la festivitat del seu patró, els Sants Arcàngels, en un acte en què, com cada any, es va reconèixer els membres del cos que han sobresortit per accions en servei a la ciutadania. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Auditori del Cèntric i va comptar amb la presència de l’alcalde Mijoler i diversos regidors i regidores, a més de representants dels altres cossos de seguretat que presten servei al Prat.

MAS:  Minut de silenci per l’incendi de València


Mijoler va fer un discurs en què va agrair la tasca festa per la Policia local envers l’objectiu compartit de fer del Prat una ciutat cohesionada, justa, sostenible i diversa, en la qual “tothom, sigui com sigui, hi pugui desenvolupar un projecte de vida ple i autònom”. Va destacar especialment algunes operacions efectuades el darrer any, que va qualificar d’inèdites, no només a la nostra ciutat, sinó fins i tot al país.


Així mateix, l’alcalde va aprofitat per recordar que aquest any s’ha produït una renovació de la plantilla, amb la incorporació de cinc nous agents, i també de la flota de vehicles, amb l’adquisició de sis vehicles híbrids i quatre 100% elèctrics.  A més, s’ha apostat per algunes innovacions tecnològiques que ofereixen millors garanties als membres del cos a l’hora de fer la seva feina, com la instal·lació de càmeres de videovigilància a la ciutat, d’una banda, i la introducció de body-cams.

MAS:  Els Estopa reben la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts


Durant l’acte, es va projectar una presentació que va servir per subratllar algunes de les fites i dades més rellevants del darrer any, com els 21.588 serveis que s’han portat a terme o les 8.406 trucades que s’han atès. També s’hi va destacar la tasca de proximitat que desenvolupa local, amb 6.378 serveis prestats, entre els quals hi ha 680 d’escolars o 421 que han tingut lloca als Espais Naturals.


- Te recomendamos -
Artículo anterior42a edició de la cursa solidària Ciutat de Cornellà
Artículo siguienteEls Cementiris Municipals ampliaran horaris per Tots Sants
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí