Inicio Actualidad Els Estopa reben la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts

Els Estopa reben la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts

El duo cornellanenc Estopa, format per José y David Muñoz Calvo, han estat reconeguts amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts, segons va aprovar ahir el Consell de Ministres a proposta del ministeri de Cultura. 

Aquest reconeixement s’entrega «a les persones i entitats que hagin destacat en el camp de la creació artística i cultural o hagin prestat serveis notoris en el foment, desenvolupament o difusió de l’art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic», i és el més destacat en el camp artistic que concedeix el govern espanyol. L’anunci destaca que «Estopa ha consolidat la seva posició com una banda influent, combinant lletres vibrants amb una fusió d’estils que van des de la rumba i el rock fins al rap, reggae i salsa. Amb 25 anys de trajectòria, el seu llegat perdura com a referent a l’escena musical espanyola».

Els Estopa tenen al darrere una exitosa carrera artística en l’àmbit nacional i internacional, sempre han mostrat el seu orgull de ser de barri -del barri de Sant Ildefons-, i han esdevingut un referent per a diverses generacions d’aficionats a la música. L’any 2005 ja van rebre el Premi d’Honor Ciutat de Cornellà, i l’any passat van ser guardonats amb la Creu de Sant Jordi.

MAS:  L’Ajuntament posa en marxa la convocatòria d’ajuts per a les activitats d’estiu 2024 i extraescolars 2024-2025

- Te recomendamos -
Artículo anteriorSanció de 8.004 euros a un transportista per llençar mobles de grans dimensions a la via pública
Artículo siguienteLos certificados de profesionalidad marcan la diferencia en el mercado laboral español
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí