Inicio Actualidad 42a edició de la cursa solidària Ciutat de Cornellà

42a edició de la cursa solidària Ciutat de Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà i el club Cornellà Atlètic organitzen la 42a edició de la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’, el diumenge 29 d’octubre. Aquest any, com a novetat, es recupera el circuit de 5 km, a més del tradicional circuit de 10 km i les curses infantils. L’hora d’inici serà a les 9.15 h (cursa 10 i 5 km.) i infantils a partir de les 11 hores. La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat i amb diferents capacitats, amb ganes de fer esport pels carrers de la ciutat i compartir  l’experiència. 

Tots els beneficis que aportin les inscripcions aniran directes al projecte col·laboració “La de Deu”, que coordina el Cornellà Atlètic i que consisteix en ajuts a través d’organització d’activitats esportives i beques per a l’alumnat de la Fundació El Llindar, una Escola de Segona Oportunitat amb un projecte educatiu i innovador adreçat a joves de la ciutat.

MAS:  El incendio de la Selva del Camp ya ha sido controlado

Web de la cursa

La sortida i arribada serà a l’Estadi d’Atletisme Pilar Pons, al barri de Riera. A la pàgina de la cursa també podeu consultar els diferents recorreguts, els premis de cada categoria i les instruccions per recollir el pitrall. Tots els participants a la Cursa Popular “Ciutat de Cornellà”, reben una bossa amb obsequis dels col·laboradors.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTECNIBERIA: Joan Franco se pronuncia sobre la falta de profesionales en la ingeniería española
Artículo siguienteLa Policia Local celebra el seu patró amb el reconeixement dels membres que han destacat per la seva feina
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí