Inicio Actualidad Els Castellers de Cornellà carreguen el 4 de 8

Els Castellers de Cornellà carreguen el 4 de 8

Els Castellers de Cornellà van aconseguir aquest dissabte carregar el 4 de 8 en el marc de la Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat. L’escenari d’aquesta fita va ser la plaça de Catalunya de la nostra ciutat, justament, ja que la colla dels ‘liles’ eren els amfitrions d’aquesta edició de la Trobada, i estaven acompanyats de deu colles més de la comarca. El 4 de 8 és un castell de gran dificultat, i els Castellers de Cornellà no aconseguien carregar des de l’any 2002.

El proper repte de la colla és molt immediat, ja que el diumenge 5 de novembre se celebra la XXXIII Diada Castellera, en el marc habitual de la plaça de l’Església de Cornellà. L’objectiu és poder tornar-lo a carregar i aconseguir descarregar-lo, cosa que aquest dissabte no va ser posible. L’entitat castellera de Cornellà es va fundar l’any 1991, i actualment tenen la seu a l’Espai Cultural La Caldereria, on assagen habitualment els dimecres i divendres al vespre.

MAS:  Mor la il·lustradora Isabel Bas Amat, guanyadora del Premi Ivà 2023

- Te recomendamos -
Artículo anteriorCumple años uno de los mejores jugadores de la historia de España de baloncesto
Artículo siguienteDetenido por homicidio el autor de un presunto atropello mortal intencionado Tarragona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí