Inicio Actualidad Comença la quinzena Rosa a Cornellà per conscienciar sobre el càncer de...

Comença la quinzena Rosa a Cornellà per conscienciar sobre el càncer de mama

Cada any, el 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama. Aquest tipus de càncer és el tumor més freqüent en les dones i es calcula que al llarg de la seva vida 1 de cada 8 dones tindran càncer de mama. Per prendre consciència d’aquesta malaltia i de la cabdal importància que té la seva detecció precoç, diverses entitats se sumen a l’Ajuntament de Cornellà amb les activitats de la Quinzena Rosa, durant aquest mes d’octubre.

Una de les activitats solidàries que es fan cada any entorn aquesta cita és el Pink Zumba al Parc Esportiu Llobregat (PELL), que celebra la 8a edició, el dissabte 21 d’octubre, de 10 a 13 h.

MAS:  El Prat s’adhereix a la declaració per uns municipis cuidadors

Altres activitats destacades:

Taller de biblioteràpia a la biblioteca Marta Mata (23 d’octubre, 18h) o una Xerrada sobre prevenció al CIRD, “Càncer de mama: sospita i diagnòstic” (19 d’octubre, a les 10 h).

L’Associació Contra el Càncer de Cornellà, que enguany commemora una dècada, organitza activitats divulgatives i solidàries, a més d’instal·lar taules informatives a diversos espais de la ciutat: al WTC Almeda Park (18 d’octubre, de 12 a 14.30 hores), al mercat Centre (17 d’octubre, de 10 a 13 h) i davant del mercat de Sant Ildefons (19 d’octubre, de 10 a 13 h).

També arriba la 7a edició del Toca-te-les, campanya per la prevenció del càncer de mama, que es presenta el 17 d’octubre, a les 19.45 h al Patronat, amb una exposició fotogràfica i una xerrada a càrrec de Ruth Rodríguez, investigadora i professora de la UAB. A partir del 18 d’octubre es pot visitar l’exposició de fotografies al Centre Cívic de Sant Ildefons. El mateix dia 19 d’octubre alguns edificis emblemàtics s’il·luminaran en color rosa: l’Ajuntament de Cornellà, la Torre de la Miranda, el globus terraqüi de la plaça de la Pau (World Trade Center Almeda Park) o l’estadi del RCD Espanyol.

MAS:  El directiu d'Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del Cornellà Creació Fòrum

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa UNED celebra el 30è. Aniversari de la seva instauració a Cornellà
Artículo siguienteLuto en Barcelona: fallece el sacerdote salesiano Joan Faner Bagur
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí