Inicio Actualidad La UNED celebra el 30è. Aniversari de la seva instauració a Cornellà

La UNED celebra el 30è. Aniversari de la seva instauració a Cornellà

Demà dimarts, 17 d’octubre, se celebrarà a l’Auditori de Sant Ildefons, un acte de commemoració del 30 anys d’activitat de la UNED a Cornellà. La extensió a la nostra ciutat d’aquest sistema d’educació a distancia va ser un salt qualitatiu important per poder accedir a estudis universitaris en una època on la ciutadania podia tenir més problemes d’accés a l’educació superior. Milers de persones han format part d’aquesta realitat a la ciutat i demà dimarts, a les 18h, es farà un acte de reconeixement que comptarà amb la presencia del rector de la UNED, Ricardo Mairal, i de l’alcalde de Cornellà Antonio Balmón.

Cornellà acull des de l’any 1993 una extensió de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) que forma part de l’estructura acadèmica del centre associat de la província de Barcelona.

MAS:  El Prat commemora el Dia Internacional del Poble Gitano amb diverses activitats

La UNED és una universitat pública d’àmbit estatal creada al 1972, que facilita l’accés als estudis universitaris a totes aquelles persones que per raons laborals, de residència o per qualsevol altre consideració, no poden assistir diàriament al ensenyament que s’imparteix presencialment a les aules.

UNED Sènior

Des de fa anys, aquesta universitat va crear la divisió UNED Sènior, un programa formatiu adreçat a persones majors de 55 anys, amb independència de la formació acadèmica que es tingui, que busquen enriquir els seus coneixements sense la pressió que comporta un títol acadèmic: sense exàmens, ni treballs, ni matèries obligatòries.

És un programa de caràcter essencialment presencial. Les assignatures tenen una durada de 30 hores, repartides en 15 sessions de dues hores setmanals,

MAS:  La Taula de Nova Ciutadania torna al format presencial

Un cop finalitzat el curs, s’obté un certificat que acredita la formació que ha realitzat l’estudiant dins del programa.

Web de la UNED Cornellà

Web UNED Sènior


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDiumenge, 22 d’octubre, rebrem a Cornellà ‘Tot esperant pallassos’
Artículo siguienteComença la quinzena Rosa a Cornellà per conscienciar sobre el càncer de mama
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí