Inicio Actualidad Les Festes de Sant Ildefons comencen aquest dimecres

Les Festes de Sant Ildefons comencen aquest dimecres

El barri de Sant Ildefons celebra la seva Festa Major en honor a la Verge del Pilar. Del 5 al 22 d’octubre hi haurà un ampli programa d’activitats organitzades per la coordinadora d’entitats del barri i amb propostes per a totes les edats. Entre les novetats, la primera festa jove audiovisual.

Les festes s’iniciaran amb el pregó el dimecres 11 d’octubre, en el Centre Cívic de Sant Ildefons, a partir de les 20 h, a càrrec de la comunitat educativa de l’institut Marià Aurèlia Capmany. Tot seguit, a l’entrada principal del mercat de Sant Ildefons, s’organitzarà el setè Sant Vildefons, la fira gastronòmica i de vins amenitzada per un grup musical. A partir de les 21.30 h, es farà la Tronada d’inici de festa, a càrrec de Foment de Cultura Popular i de Diables de Cornellà, des de la mateixa plaça de Sant Ildefons.

MAS:  L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

Les activitats continuaran dijous amb la tradicional missa del Pilar, la exhibició castellera i altres propostes lúdiques i culturals que podreu consultar en aquest enllaç al programa. El cap de setmana es presenta ple d’activitats com ara la cercavila popular, la butifarrada musical solidària, el correfoc, la mostra d’entitats del barri o el Festival de música i dansa.

Podeu seguir tota l’actualitat de les festes a les xarxes socials del QUE FER A CORNELLÀ:

  QueFerACornella

El Centre Cívic de Sant Ildefons habilitarà un punt de recollida d’aliments bàsics a favor de la Botiga Solidària durant tots els dies de celebracions.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova edició del programa 30 Plus per fomentar la contractació a la ciutat
Artículo siguienteVIDEO | Pelea a sillazos en El Prat de Llobregat a plena luz del día
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí